Preț transport:20lei. Livrare gratuită la comenzile peste 500lei

Despre noi

poza pepiniera
pepiniera
conifere

Plantland este un proiect care a început în anul 2017 ca o afacere de familie. În prezent “ familia Plantland” are 6 membrii ce se pot mândrii cu mii de clienţi multumiţi. În primii ani, din 2017 până în 2019, am produs în pepinierele noastre doar lavandă. Din 2020 am început să cultivăm si alte tipuri de arbuşti, ierburi ornamentale. Din 2022 colaborăm şi cu alţi producători de plante din România si Europa pentru a vă oferi o gama cât mai variată de plante. Toate plantele ce le comercializăm sunt aclimatizate având o rată de prindere cãtre 100%.

Cuvintele care ne caracterizează tindem sa credem ca sunt profesionalism, seriozitate, corectitudine, încredere şi respect faţă de clienţii noştri.

Plantland este un proiect care a început în anul 2017 ca o afacere de familie. În prezent “ familia Plantland” are 6 membrii ce se pot mândrii cu mii de clienţi multumiţi. În primii ani, din 2017 până în 2019, am produs în pepinierele noastre doar lavandă. Din 2020 am început să cultivăm si alte tipuri de arbuşti, ierburi ornamentale. Din 2022 colaborăm şi cu alţi producători de plante din România si UE pentru a vă oferi o gama cât mai variată de plante. Toate plantele ce le comercializăm sunt aclimatizate  și au o rată de prindere cãtre 100%.

Cuvintele care ne caracterizează tindem sa credem ca sunt profesionalism, seriozitate, corectitudine, încredere şi respect faţă de clienţii noştri.

Toate plantele ce le comercializăm sunt certificate calitativ şi alese cu multă grijă inainte de a fi trimise de către specialiştii noştri agronomi. Ne asigurăm minuţios ca fiecare plantă ce pleacă spre dumneavoastră este perfect sănătoasă, având astfel o rată maximă de prindere. Cu o zi înainte de a fi trimise, plantele sunt udate şi pot rezistă si 7-10 zile până la următoarea udare.

 

Obiectivul nostru pentru 2024 este să ajungem la 300 produse.

 

Design fără titlu (7)
CUM TRIMITEM ÎN ŢARÃ

Noi livrâm în ţară prin curierul Sameday sau Cargus cu DESCHIDERE LA LIVRARE. Plata se face la curier dupa ce aţi verificat coletul si aţi constatat că plantele au ajuns fără probleme.

Preţul transportului este 20lei. La comenzile peste 500 lei transportul este gratuit.

pexels-ylanite-koppens-796602 (1)
DURATÃ PROCESARE COMANDÃ

Trimiterea coletelor se face în mod normal în 2-3 zile după plasarea comenzii. Transportul durează 24h de la predarea comenzii către curier.

Dvs veţi primi SMS şi dupa finalizarea comenzii şi dupã ce coletul a fost predat cãtre curier de pe nr. de telefon: 0745.161.618.

impachetare colet
MOD DE ÎMPACHETARE COLETE

Plantele fără ghiveci se scot cu tot cu pământ, se înfoliază cu folie Strech şi dupã aceea se pun în saci de rafie. Plantele în ghiveci se înfoliază de 2 ori (cu folie Stretch și cu bule) și se trimit în cutii de carton.Astfel plantele nu sunt afectate absolut deloc în timpul transportului.

Fiecare plantă are etichetă cu denumirea.